Прибързано категорична съм и…
Рязка - при това.
Тропоски не обичам,
кръпки от съдбата
не щадя.
Изиграната надежда
премига кротко,
ослепена с тишина.
Простено ù е…
Все пак Тайна вдишва…
А аз,
една и съща -
с признат инат
капризнича. Известно ти е!
Мълча,
говоря…
Рядко пиша…
Дъждуват само мислите ми…
Но иначе…
примамка няма.
И няма нов момент…
Прибързано категорична съм…
Дали
Светът от болката е променен?...
© Таня Хаджидимитрова All rights reserved.