Feb 16, 2009, 7:16 AM

Обява 

  Poetry » Humour
683 0 11
На електрическия стълб
виси обява.
Прочетох от далече:
"Търси се! "
Готвач за Ада.
Реших да тръгна аз на поход.
Със цел единствена -
да си докарам втори доход.
И да опитам при това.
Нали без туй го правя у дома.
Но стаж не трупам,
точките не стигат
А как без точки аз
ще се пенсионирам?!
Ще се опитам аз така
във Ада да разбърквам
манджата в казана.
И огъня евентуално да поддържам.
На бавен огън манджа да докарам...
Салата да нарежа от кибици,
а за десерт - там някакви стоици...
Какво пък? Що да не опитам?

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??