Feb 26, 2010, 8:09 PM

Обява за запознантство 

  Poetry » Humour
1053 0 16

Аз съм разбрана и кротка жена,

търся партньор за връзка сериозна,

да бъде човек със нежна душа,

наследник на дама заможна.

 

Не обещавам велики неща,

обичам уюта в хотели 5-звездни,

приемам дарителски само писма,

правя суши от сливи на Заговезни.

 

Мразя лъжата, честта ми е дар,

сестра съм на вятъра и мъглата,

знам, че ме чакаш в Буда Ла бар,

идвам с Маман и децата.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??