Apr 3, 2009, 7:46 PM

Оцеляване 

  Poetry » Phylosophy
630 0 8

 

  Пише ми се.

  Пие ми се.

  Не ми се работи.

  Не пиша.

  Не пия.

  Работя.

 

 

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??