Времето ме погълна! Изяде! Обгърна!
Чака ме пътят, прострян като свещ.
Накрая е пламък. И ставаш безсмъртен!
Но не болката прави човека човек.
Животът ми свърши ужасно безстрашно!
Сега чакам смисъл, увит във въпрос.
Без чувство мъглата ти просто угасва
и пагубен мрак е, а ти ходиш бос.
Не забравяй баща си! И майка си също!
Брата, сестрата, приятел добър.
А мен ме прегръщай! Сърцето ти, къщо!
Бях изгрев - сега съм стопанинът зъл.
© Йоана All rights reserved.
Ranrozar (Стойчо Станев), Plevel (Силвия Илиева), Звездичката (Ивелина каменова), Веси_Еси (Еси), Putin (Владимир Владимирович), Gavrail45 (Гавраил Йосифов), yankova41 (Йонка Янкова), Genereux (Любомир Попов), vedrina (Марина Стоянова), fredito (Фреди), mariniki (Магдалена Костадинова), благодаря много и на вас! Съжалявам, че отговарям толкова късно, поради някаква причина не съм отговорила навремето.
Желая ви много здраве и вдъхновение, щастлив и благодатен творчески път!