Apr 12, 2008, 9:44 AM

Очакване 

  Poetry » Love
729 0 7

                 Очакване

Когато птиците в последен полет

разперят своите криле

и свечери се нежно над тополите,

и пърхат пеперудени криле...

 

И само нощните предверия

на мрака се открехват със усилие...

Не чакам гости... Само своя рицар...

С криле и със душа на птица!...

 

 

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??