Feb 27, 2018, 9:03 PM

Очакване 

  Poetry
464 1 6

В самотата себе си посях

Обилно се поливах с време

и покълнах

И избуяха стройни класове

От тях омесих хляб

за теб

Ако се върнеш

© Емил Павлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??