Feb 28, 2012, 3:29 PM

Очакване на морския бряг 

  Poetry » Love
444 0 0

Образ на русалка.

Глас - вълните на морето.

Поглед - нощен бриз в косите.

 

Дете на Афродита.

На звездите. На луната.

Жена несътворена.

Вечната желана.

 

Къде да те поканя?

Къде да ти постеля?

Душата ми съдрана.

Сърцето - безпорядък.

 

Ще дойдеш ли, любима,

домът ми тебе чака.

Ще бъдеш ли ти тази -

живот в гърдите ми.

 

Русалката - мираж в море-пустиня.

Вълните едва докосват пръстите и си отиват.

Вятърът - изпива ме до дъно и отлита.

 

Ще те срещна ли, любима?

Аз все за теб ще питам!

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??