Aug 10, 2011, 1:42 PM

Очите ти 

  Poetry » Love
642 0 10

Кристалчета са сякаш твоите очи -

блестяща влагата във тях попива,

дори когато погледът мълчи,

във тях се отразявам аз красива...

 

Кафява мекота от тях се стели,

спокойствие, уютна тишина,

когато взра се в тях, пътеки бели

показва ми съдбата, да вървя.

 

Когато начертал си пътя верен

и аз вървя, а погледът следи,

тогава ти във мене си уверен,

защото вярваш на очите си...

 

А те понякога искрят в екстаз...

във мрака сякаш пламъчета стават,

тогава погледа ти пия аз

и се оставям те да ме изгарят...

 

© Ирена Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??