Oct 1, 2023, 1:14 AM

Очите ти 

  Poetry » Love
190 3 2

Очите ти са вечен океан

извор са на мир и покой,

със лъчи и звезди осеяни

и в моите очи са порой.

Спокойствието ми са те,

ето ме, оглеждам се в тях.

Те са моя пристън, те, те

и в тях - огън ще се скрия.

В очите ти ще се зазимя,

и в блясъка им ще остана.

И всичко ще е като магия,

а ще бъде самата истина.

Каква благословия си ти,

очите ти са моето щастие,

в тях реките стават море,

очите ми огън в твоите очи.

Сутрин в очите си ме събуди,

вечер в тях си ме прибери.

Целувките ни запечатани,

в тях да останат влюбени…

В очите си нежни ме окъпи,

погледни ме и ме изпепели,

в тях обичам да се оглеждам,

със затворени очи да потъвам.

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??