ОДА ЗА КУЛТУРИСТА
1 Как да стана културист
Трябва да си оптимист
Здрава воля да градиш
на тежести да устоиш
2 Взискателен и упорит бъди
културистът сили не щади
Качествена маса изгради
симетрично мускулите нареди
3 Сериите точно изпълнявай
винаги с контузиите внимавай
Силите си концентрирай
с удоволствие тренирай
4 Мускулите трябва да почиват
всички правилно да се редуват
Запасите с енергия изцеждай
успехът търпеливо следвай
5 Тренировките са ад за мазнините
не пропускайте да ги горите
Водата запомни е важна
всичко само тя разгражда
6 Точната диета спазвай
вредната храна отказвай
За релефа не забравяй
мазна талията не оставяй
7 Качествена преса покажи
гърдите мъжки нарежи
За гръб огромен работи
важни са краката запомни
8 Трицепсите здраво нацепи
бицепсите яко напомпи
Раменете стриктно изчисли
и за трапеца помисли
9 За химията аз не отговарям
непоправима грешка е повтарям
Лично всеки да реши
здравето дали цени
10 Стимул дава огледалото
резултатът получава тялото
Ако критично оценяваш
няма как ще побеждаваш
11 Разбра ли указанията спазвай
в собствените сили вярвай
Уредите смело атакувай
упражненията никога не спирай
-intercontakt-
Next from category
Next from the author