Jan 16, 2015, 9:43 PM

„Ода” за съвременния мъж 

  Poetry » Other
839 0 1

 

Мъжът вече е от друга закваска

Работи здраво да си плаща колата маска

Сигурно вече проклина тоя ден

Дето като мъж е бил роден

 

Загледан в огледалото с новата дръзка

Току-що купена розова блузка

„- Огледалце, огледалце я ми изпей.

Аз мъж ли съм, огледалце, или съм… гей?„

 

Веждите с чупка в средата – разкош.

Погледа – кифленски, лош.

И това дето е между единия и другия крак

С какво е заслужил, че е прокълнат?

 

Ах, колко малко остана за една жена

Да тръгне с пушка на лов за храна.

Да харчи парите си със ум

Да има и на него за солариум.

 

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??