Dec 13, 2016, 1:30 PM

Огледално 

  Poetry » Love
382 1 1

Отмини ме.
Не съм твоя извор.
Знам, че насищам.
Но не потапяй ръцете си
тъй надълбоко
в сърцето ми.
Не ще ги измиеш.
Ще отровя водите си!
Щом с мен утоляваш 
нечия друга жажда
в очите си,
в душата си.
Душата ми!
Не зачерняй, 
не съм ли избор 
в сърцето ти.
Огледално боли ме...
Не съм твоя извор.
Отмини ме!

 

29.10.2016

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??