Sep 18, 2007, 4:38 PM

Огледало 

  Poetry
528 2 8
На огледалото е безразлично
чий образ в него ще е отразен.
То не изпитва нужда да обича.
То просто взема образа ти в плен.

Дали не си човешко огледало,
ти, който се усмихваш и мълчиш?
Когато съм пред теб, си мой изцяло,
но после другиго ще отразиш.

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??