Jun 15, 2016, 8:13 AM

Огледало в тъмнината 

  Poetry » Other
273 0 3

Огледало в тъмнината,

уловило светлина...!

Лъч надежда то раздало

в тъмнината на света.

Огледало в тъмнината,

моят взор за свобода,

моята искра надежда

че я има любовта...

Огледало в тъмнината!

Истината за света...

Истината, че я има нея...

И че съществува тя!?

-Ако в нищо ти не вярваш,

значи си пропуснал любовта.

Огледало в тъмнината,

то е твоята душа!

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??