Feb 24, 2024, 4:57 PM

Огря ме силно светлината 

  Poetry » Love
173 0 0

Огря ме силно светлината,

дойде милото дете при мен,

радост трепна ми в душата,

дойде утрото - настъпи ден!

 

Изпълнена с омайни мечти,

всичко лошо забрави душата,

моята прекрасна птичка лети,

сърце усети на нея добрината!

 

Отново да я видя аз желая,

драго ми е да мисля за нея

и ще я помня чак до края,

все за нея от сърце ще пея!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??