Nov 11, 2008, 5:15 PM

"Огън" 

  Poetry
434 0 0
"Огън"

захвърлих настрани
старата си книга
онази жълтата
с окъсани корици
ще паля огън
да стопя
мечтите си
ще трябват
много жълтици
да платя
наведнъж
сметката голяма
изпихме любовта
до дъно
сега я няма
весело пращят
мастилените думи
приятели ми бяха
нямaм нужда вече
разбирам всичко
но не мога
замръзвам
търся топлина
самотно
пак около огъня
изгарям страница
после още една...

© Дидо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??