Sep 11, 2013, 8:30 PM

Огън 

  Poetry » Love
388 0 0

Безпощадни сенки.

Ти сама.

Бутни вратата.

Лъч светлина.

Огън гори.

Виното чака.

Кръвта кипи.

Часовник тиктака.

Алени устни.

Горещи ръце.

Милост за двама

във едно сърце.

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??