Jan 7, 2010, 1:38 PM

Огънят загасна 

  Poetry » Love
456 0 0

Отиде си и не се върна,
остави ме сама.
Самотата ме погълна,
чувствам само пустота.

Превърна се в пепел нашата любов,
а си мислех,че вечно ще я има.
Отправях зов след зов,
но чу ме само суровата зима.

Ти беше моят любим,
но раздялата повлия ни.
Вместо огън, остана дим -
едва ли жарта отново ще се запали.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??