Oct 15, 2008, 3:52 PM

*Ожесточено търсене* 

  Poetry » Other
699 0 6
 

*Ожесточено търсене*

Ожесточено търсене в една съдба,

осиротяло утрото е без душа.

Превиват се върбите, като болни,

със жълтеникави листа по жилавите клони.

 

Море от лудост безнадеждна,

луна, поглеждаща във хорска бездна,

силуети, скитащи се под звезди,

прегърбени от сложно невъзможни пориви.

 

Дърветата, отрупани с фалшификати,

цветя от цветни компромати,

поляни със табелки - разпродажба и цени.

Животът - комикс - без духовно не лети.

 

Пагубно се сменя безпристрастно взора.

На почит лицемерите - културата в обора,

осиротяло утрото е без душа -

ожесточено търсенето във една съдба.

 

19.07.2008

Св.Влас

© Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??