Jul 25, 2006, 12:55 AM

ОКЕАН ОТ ЛЮБОВ 

  Poetry
707 0 9
ДЪЛБОК ЯЗОВИР
И ТОКСИчЕН
ЗАЛИВА ВСИчКИ ИСТИНИ
МЕЖДУ ТЕБ И МЕН
С БЕЗРАЗЛИчИЕ

А УРАГАН ВРЪХЛИТА
НАшИТЕ ВЛЮБЕНИ ДУшИ
И СТРАшНО Е
НЕ ИСКАМ ДА БОЛИ
ОПАСНО Е ЗА ЛЮБОВТА НИ...

ДВА ВРАЖЕСКИ ЛАГЕРА
САМОТА И
ТИшИНА ГОРчИВА
ОБСЕБВАТ НИ СЕГА
И ТОЛКОВА СМЪДИ В СЪРЦАТА...

КАТО НА ВОЙНА
СТРАХЪТ ИЗчЕЗНА В МИГ
И ДАВАМЕ ВСИчКО
ДОРИ И СЕБЕ СИ
ДА ОПАЗИМ ЛЮБОВТА СИ ДА Я ЗАщИТИМ.

ОКЕАН ОТ ЛЮБОВ
СМЕ АЗ И ТИ
В ЕДНО.
ЗАщИТИ МЕ!
ОСТАНИ ЗАВИНАГИ
МОЯ ОКЕАН ОТ ЛЮБОВ!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??