Oct 11, 2012, 9:49 AM

Океана 

  Poetry » Phylosophy
673 0 0

И водата стана по-красива, даже цветът на въздуха се смени.

Не можеше ли ний да го усетим и видим и по-преди?

Бях до океана-но не видях океана. 

Нещо не ми разреши.

Но Нещото вече се смили. 

Видях океана! Но в мъгла!

Дай Боже да се докосна до него,

 да го видя в най-ярка светлина осветено...

Краката ми стъпват по листа от мечти...

Нека съзнанието замълчи!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??