Храмът ти е (помня) бивша лудница.
Моят храм е простичък вертеп.
Паля (вместо свещ) око на блудница.
Свята съм в порока си след теб.
Грозна съм (научих го от Дявола).
Плюх на Непорочното зачатие.
Ересно боля. Порочно-ялова...
Ябълкова смърт за непознати.
Моят Рай е кален като гробище.
Адът - светлоземен до утопия.
Моят Бог е хищен до чудовищност.
(Станах белокожото ти копие!)
Моите апостоли (на влизане),
длъжно се заклеват във предаване -
тридесетосребърнична виза,
трайно гарантираща оставане.
Помниш ли? Веднъж ти казах. Раят
е само за змиИте. И за теб.
Сложни са религиите. Знаеш.
А моят храм е простичък вертеп.
© Елица Мавродинова All rights reserved.