Apr 8, 2007, 3:14 PM

Окрилена 

  Poetry
694 0 1
 

Ти мойта изгубена

                 същост окрили, Любов.

Вълнуваш моя ден,

Вече в плен съм на

                  божествен вихър нов,

Нося Твоя огън в мен.


Вече любя спомена за теб, дете,

Вече въздух ми е твоят вятър огнекрил,

Вече твойта птица съм и спя в лале

и вече моят път те е завинаги открил.


С аромат на билки мойта пролет

В теб избра да рисува

И моето сърце към твойто избра си  полет,

И вече своя пролет не жадува...


© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??