Nov 26, 2007, 2:32 PM

октопод 

  Poetry » Phylosophy
1102 0 19

едно
по едно
отрязвам
пипалата
вкопчени в мен
на огромен
черен
октопод
лепкава слуз
бавно се стича
но дъждът я отмива
погледът зловещ
не ме смущава
до тука бях
настрана го хвърлям
и виждам
че на гърба му
пише
страх

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??