Nov 8, 2016, 9:38 PM

Окъпана в радост 

  Poetry » Love
359 0 6

 Окъпана в радост

 

 

Зная, че закъсняло слънце ме огрява.

И не напразно вятърът ме брули дълго.

Чаках те и вярвах, че някой при мене ще те доведе.

И само там някъде някой дълбоко ще съзре

една любов голяма за моето  момче.

Не може никой и нищо да ме съди,

че сърцето ми било е и за винаги  при теб ще бъде.

Аз чакам те, ела! Ела!

Твоят огън остави в мен изгаряща следа.

Ти за първи грях ме призова.

Чакам те, ела!

Нежността в сърцето си на твоите ръце дължа.

Тръгнал си отдавна – усеща моята душа.

Може би времето за мъничко те задържа.

Но ти върви по този път

той носи тишина,

в която ще се къпе радостта

 

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??