Nov 7, 2006, 11:29 PM

Омраза 

  Poetry
590 0 4

  Омраза

                          

                       Омраза и завист

                       Витае сред тях.

                      Как да съм сляра ?

                      Това ще е грях! 

 

                     Всяка желае на другата эло,

                     Дори и не мисли эа малко добро.

 

                     С думи кат с нокти,

                     С мисли стрели

                     Раняват дълбоко-

                     Дано да боли. 

 

                     И после с усмивка

                     Доволна от мъст,           

                     В гърдите се бият-

                     Покаэват се с пръст.

 

                    Сърцето им праэно,

                    Ръцете им леви,

                    Очите блуждаят-

                    Нали са все деви!

 

                    Чак вечер със скорост

                    Яхват метлата-

                    С жлъч да си пълнят

                    В къщи душата!

               

                    Че там им е мрачно,

                    Че там им е скучно.

                    Те бога ругаят

                    И правят го эвучно !!!

 

                    Пак сутрин сърдити

                    Тръгват на път-

                    Живота е гаден

                    И крив е светът!!!

© Евгения Вакарелска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??