Nov 11, 2022, 10:08 AM

Онази малка планета 

  Poetry » Love
667 3 3

 

Знам! Знам, че  някъде има 

малка планета с твоето име. 

И макар за очите незрима, 

за нея разказват ми всяка вечер звездите.  

 

Взирам се! Взирам се често 

в кристалния блясък на всяка сълза, 

където откривам я толкова лесно,  

щом прегърне ме нежно съня.  

 

Мислите мои натам все се реят 

и препуска сърцето ми в звезден галоп. 

Знам, всеки миг ще пътувам към нея- 

планетата малка, с име Любов! 

 

 

 

 

 

 

 

© Яна Ангелова- Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??