Jul 10, 2012, 11:22 AM

Онези портокалови корички 

  Poetry » Love
950 0 7

Онези портокалови корички,

които аз така и не опитах.

В тях ли беше скрито всичко,

рецептата специална за обичане.

 

Онази ли целувка  зимна.

При минус 10  скрежът се топеше.

Чрез нея ли разтопи всичко,

което заледяваше сърцето?

 

Или онези глътки вино,

изпити на брега на Янтра,

ме правеха по-силна за обичане,

защото всичко тайно стана явно.

 

А музиката?

И една хотелска стая.

Там всичко се изпълваше със смисъл.

Тогава исках още да ти кажа.

Обичай ме!

Обичам те!

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??