Jan 21, 2008, 5:37 PM

Онова 

  Poetry » Phylosophy
735 0 1

И в най-далечни времена,

и в най-забравени места,

и в най-студените сьрца

 

 

е имало и има онова,

което нямате сега.

 

 

Изгонено по нечия вина,

забравено от нечия глава,

погребано в нечия льжа...

 

 

То винаги ще бьде онова,

което нямате сега.

 

 

Вьв времето ще скита вечно,

в забравата ще дави всичко,

което го погреба в льжа...

 

 

... То пак ще бьде онова,

което нямате сега.

 

 

В забравата ще тьрси вечно,

в льжите ще скьрби,

но винаги ще се стреми

 

 

леда в сьрцата ви да разтопи.

 

 

... То пак ще бьде онова,

което нямате сега.

 

 

21.01.2008г.

София.

 

 

 

 

 

 

© Ирина Чолакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А какво е онова,дето го нямаме?То много неща нямаме де...
Random works
: ??:??