Ще стигнем ли
до онзи кръстопът,
където пътищата се целуват
и нашите души да изградят
единството,
което ща си струва!
Да разтопим различия и
гняв,
да бъдем в точката
на красотата
и заедно да си направим свят,
по-истински от всичко
на земята?
Ще стигнем ли до онзи
крастопът?
Не вдигай рамена,
А...
газ нататък!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.