6.10.2009 г., 16:41 ч.

Онзи кръстопът 

  Поезия » Друга
450 0 7

Ще стигнем ли

до онзи кръстопът,

където пътищата се целуват

и нашите души да изградят

единството,

което ща си струва!

Да разтопим различия и

гняв,

да бъдем в точката

на красотата

и заедно да си направим свят,

по-истински от всичко

на земята?

Ще стигнем ли до онзи

крастопът?

 

Не вдигай рамена,

А...

газ нататък!

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??