Jan 24, 2020, 12:12 PM

Опеленява 

  Poetry
275 0 1

опеленява
любовта невинните
и ги спасява

 

опеленява
любовта и грешните
и им прощава

 

.....................................

 

опеленява
обичта вселените —
на БОГ за слава

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??