Apr 14, 2019, 3:56 PM

Опит за „акро-все“ в рамка на „хайку“ 

  Poetry » East forms
405 1 1

Все още не е
Свършило времето на
Еднолюбството

 

...............................................

 

алтернативно:

 

няма никога
да свърши времето на
еднолюбството

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??