Mar 6, 2016, 9:04 PM

Опит за миропомазване 

  Poetry » Landscape
712 0 5

Градът почерня под нощния купол

От блясъци парят очите

Отгоре в безкрая близнаци и лъвове

В придворен поклон пред колесницата

В която товари с мечти и надежди

Тежат - цяла планета

И будят съмнение в силата вечна

Че ще опази поетите

 

© Concertino Concertino All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??