Mar 24, 2024, 5:06 PM

Опит за подражателство 

  Poetry
90 0 0

Забъркаха се и несебърци

в строй-безаконието -

опитаха се с пристройки

        да си подкрепят поминъка.

Ала им ги сринаха.

 

Не си изпатиха

само хотел-палатите.

 

Защо ли? – то си се подразбира:

нали и законите „наши“

барабар с „контрола“

свръхбогаташите

                         приватизираха.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??