Sep 8, 2021, 8:53 PM

Аз съм! 

  Poetry » Other
348 0 0

Цял живот главата ми държи я железен гръбнак
и никой и нищо не ще го разбие.
Душата ми е нежна и бяла,
но никое копие не ще я пробие.

 

Горда посрещам удари в гърдите,
не ме боли от ножове в гърба,
не се сломявам от предателства разни
и с финес се разхождам по ръба.

 

Не ожулвам колене, ни лакти дори,
когато немощна по чакълени улици се влача,
не ме погубвт вълните в морето, 
когато от чувства бездиханна се давя и плача.

 

Лешояди около мене летят,
но и мъртва на мърша аз незамирисвам.
Без пулс, без дъх и студена -
смъртният си акт неподписвам!

 

Аз съм всякога силна -
пред никой и нищо, никога не се предавам!
Каквото и да ми предложи живота
на дявола душата си не я продавам!!!

 

Не се страхувам - в ада ме пуснете -
ни тялото, ни светлината моя ще умре,
защото Аз съм Българска Царица
защитавана от всичките светии и богове!

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??