Sep 6, 2018, 1:52 PM

Опит за „танка“ по повод на една светиня 

  Poetry » East forms
417 0 0

древното име
на Варна е Одесос
но прочетено

 

от дясно наляво е
с македонско звучене

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??