Jul 16, 2009, 2:43 PM

Опитай 

  Poetry
460 0 10

Не чуваш ли?! И птиците ще полудеят.

Разперили криле над сините простори.

А ти ми казваш, че не можем

със тях да литнем – толкова високо!

 

Не виждаш ли?! И слънцето прижуря,

понесло на плещите си пожари.

А ти ми казваш, че не можем

в любовен плам със теб да се опарим.

 

Не се ли сети?! Виж, опитай

с целувка страстна да ме смаяш...

Във мислите ти ще съм ужким ничия,

но в твоите прегръдки тъна във омая...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??