Nov 7, 2007, 1:11 PM

Опиянена 

  Poetry » Love
862 0 8

 

 Опиянена

Опиянена съм като пчела,

понесла слънцето в косите си...

И ставам капка мед искряща.

Потайната и сладост ще ти дам.

Ти бавно, бавно ще поемаш

събраните от мен в меда

щастливи мигновения.

© Маргарита Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??