Jan 29, 2009, 11:06 PM

Опиянение 

  Poetry » Love
1846 0 40

На твоя ден ще бъда сладко вино -
отпивай ме - аз няма да горча.
Вкусът от устните ще е малинов -
с рубинена тръпчивост... ще горя.


От тежката ми сладост омагьосан,
опиваш се. Аз нежна съм отплата.
И устни пирово ще тържествуват,
а отдихът ще липсва... в сетивата.


И вече слели се веднъж, стрелките
в покой ще бъдат. Многократно!
Обратно ще закрачат часовете,
попили обичта ни... циферблатно.


Изгубена във минало, страстта ни
със нежен зов ще бъде призована.
С крилете на изгаряща любов
дори би спряла времето... за двама.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??