Apr 6, 2007, 5:49 PM

Опора 

  Poetry
565 0 0
Някога без теб ще мога,
някои неща да преживея,
може би, но не сега, за бога!
Днес сама да съм не ще умея.

Нима ще мога аз, да се изправя
срещу света, забързан към различни две посоки,
да оцелея, ще ми трябва тази вяра,
която пазиш във душата си дълбока!

Която прави и през върла зима,
на лицето твое слънце да изгрее!
Щом с теб вървя, приятелко любима,
повярвай, че душата моя, песни пее!

© Нели Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??