May 4, 2020, 7:55 AM

Оптимизъм 

  Poetry » Other
1127 1 0

Изпих си до дъно горчивата чаша,

но животът остана красив.

Бавно след себе си, съдбата си влача,

но той ме поглежда весел и жив.

 

Бавно в небето облак пътува,

аз се заглеждам на там.

Ято птици в небето се рее,

сякаш отнася днешния ден.

 

Лазурно над мене небето сияе,

орел се къпе в небесната шир.

Пеперуда над житата , като цвете прелита

и каца на тъничък клон.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??