Feb 27, 2011, 4:00 PM

Опърничавост 

  Poetry » Other
524 0 1

Опърничавост

 

Пестя си думите

от страх

и нараненост.

Капризите

на болката

лудеят между нас.

А толкова е просто,

безумно съвършено е…

Ще поднеса

оголените сетива

на показ –

за зрелища и хляб…

Ще чакат другите

старателно

градения ми свят

да рухне…

Омерзена,

илюзорната си свобода

ще изгоря.

 

Котешката ми душа

обаче, ако

след срива оцелее,

над чуждите

потпурни страхове

с ирония

ще се надсмеем.

 

© Таня Хаджидимитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??