Apr 3, 2014, 9:44 PM

Още... 

  Poetry
711 0 15

Сипва залезът своето вино

на нощта във бездънната бъчва.

Радостта пак тъгата напива

на вината във шумната кръчма...

 

Спомените задяват мечтите.

Чувствата с мислите се надпяват.

Щипят римите палави стихове

и наливат си още вяра.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??