Sep 27, 2023, 6:19 AM

Още една нощ 

  Poetry
176 5 4

Още една нощ със тебе ще искам,

още едничка единствена нощ.

В нея очите си сини разплискай,

дай на сърцето ми капчици мощ.

 

Още една нощ в която да чувствам,

нежния допир, досущ кадифе.

Ласките топли, тъй жадно ще вкусвам,

сякаш сред изгрев отпивам кафе.

 

Нощ, след която дори да си тръгна,

тихо и кротко от земния свят.

Пак ще съм с теб, огледално – безмълвен,

тленно – невидим, душевно – богат!

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??