Oct 31, 2016, 10:58 AM

Още и още, и още... 

  Poetry
1011 2 2

Връхлиташ с тихия стон

на настроено нежно пиано,

обгръщаш и цял кръгозор,

затихва и силният пламък...

 

И тихо нашепваш за страст,

тъй както бурята сее разруха...

Завличаш ме в бавния танц

и чувам познатия тътен.

 

Не мисля, не дишам, не спя,

а ти ме застигаш все нощем...

Не чувам, не виждам, крещя,

че искам още и още, и още...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??