Sep 25, 2008, 7:49 PM

Още ли? 

  Poetry » Love
593 0 5


Очите ти
блестят ли още
със звездна светлина,
която заслепяваше очите ми?
Смееш ли се
със звънкия си смях,
изтрил дори за миг
огромната тъга и болка,
скътала се в ъгълчетата
на жадните ти устни?
Гори ли пламъкът
в сърцето ти,
който изгаряше и двама ни?
Душата ти намери ли покой
от бурята на страстите,
които разгоря у нас?
Мислите ти бягат ли
още все към мен,
неканени, терзаещи те?
Лутайки се в дебрите
на нелекия живот,
светлината още ли
не виждаш?

.....................

Пътя ти показах...
светлина ти дадох...
душата си разголих...
сърцето си за
теб отворих...
С любов дарих те...
Още ли ти от нея
се страхуваш?!

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??