May 26, 2017, 5:50 PM

Още ненаписано 

  Poetry » Love
1247 11 30

Най-хубавото, още ненаписано,

в сърцето ми узрява от любов,

пулсира в рими,на любов орисано,

и чака своя светъл благослов!

 

Ще цъфне като цвете всяка думичка,

ще свия аз от чувствата букет

и под дъжда, на малката ни уличка,

с целувка ще го поднеса на теб!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??