Mar 8, 2017, 4:07 PM

Осми март 

  Poetry » Civilian
191 0 0

Тъжно е, че мама не е до мен
а днес празник щеше да има.
И така минават ден след ден
седмица, месец и после година.

 

А така ми липсва в такива дни
когато всеки подарява букети.

Ще я търся в красивите звезди
тя е тази, която най-силно свети.

 

Честит празник, мила моя мамо,
ти знаеш колко много те обичам.
Липсва ми твоето любящо рамо
горд съм, твой син да се наричам.

 

Къде да ти оставя моите цветя
и ти да се зарадваш като другите.
Много си те обичат твоите деца
за нашата обич не стигат думите.

 

Липсваш ми!

Явор Перфанов
 

<3

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??